WRC: Comencen els test de la pre temporada 2020

Hyundai inicia els preparatius per a la temporada 2020 amb el company d’equip de Tänak, Thierry Neuville, que ha estat el primer en arribar als Alps francesos aquest dimarts (3 de desembre) com a preparació per al Rallye Monte-Carlo del pròxim mes.

Els actuals Campions del Món es pujaran a bord del Hyundai i20 el dijous amb Sébastien Loeb conduint en l’últim dia de proves de l’equip, el divendres.

A Toyota Gazoo Racing també comencen els seus preparatius el dimecres, amb la seva nova alineació amb Sébastien Ogier, Elfyn Evans, Kalle Rovanperä i Takamoto Katsuta conduint el Yaris WRC entre el 4 i el 10 de desembre.

L’equip M-Sport Ford World Ral·li Team encara està finalitzant la seva plantilla per al 2020 i durà a terme els seus test previs al Rallye Monte-Carlo el mes vinent.

El director de Hyundai Motorsport, Andrea Adamo, espera veure per primera vegada al nou campió del món, Tänak, al volant del i20:

«Estem molt contents d’escoltar els seus comentaris», va dir l’italià. «Ott no ha conduit encara el cotxe abans d’aquesta setmana de test. És la seva primera vegada i volem descobrir com li va.»

«Tots estem desitjant treballar amb ell i és fantàstic poder comptar amb la participació d’un altre pilot d’alt nivell. Ho vam veure quan Seb[Loeb] es va unir a nosaltres al principi d’aquesta temporada».

Abans de la prova, Tänak ha sol·licitat diverses configuracions diferents, però l’equip no estava disposat a entrar en els detalls.

Tänak i el seu copilot Martin Jarveoja s’uneixen a Hyundai després de dos anys a Toyota, la qual cosa significa que el mes vinent, en la prova inaugural amb seu a Gap, serà el seu tercer cotxe nou en quatre anys després del Ford Fiesta de M-Sport Ford amb el que va competir el 2017.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments