Ja tens el preu del nou MINI John Cooper Works GP

Després de la Word Premier del nou MINI John Cooper Works GP que va tenir lloc en el saló dels Àngels, ja es comencen a conèixer més detalls del model més radical i exclusiu de la marca britànica.

El caràcter exclusiu del nou MINI John Cooper Works GP, orientat sense concessions al plaer de conduir extrem, s’expressa tant en la seva potència com en les seves prestacions. Més clarament que mai, la seva posició se situa a l’avantguarda de la gamma de models MINI i John Cooper Works. La seva potència addicional superior a la del MINI John Cooper Works és de 75 CV.

En aquest sentit, l’excel·lent posició del nou MINI John Cooper Works GP està encara més definida que la de les dues generacions anteriors de models MINI.

Sota aquestes premisses s’ha donat a conèixer el nou MINI John Cooper Works GP, que tindrà un preu de 45.900 € en el mercat i del qual tan sols podran gaudir 100 afortunats a l’Estat.

A més i a causa del bon acolliment que ja va tenir la campanya de pre-venda del MINI Cooper ES, MINI llançarà una altra campanya de pre-venda per a aquest model abans del seu llançament al mercat al març del 2020.

Aquesta plataforma estarà activa des del dia 2 de desembre fins al 19 de gener en un entorn digital i senzill per a aquells que vulguin accedir a ella.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments