Nou Volkswagen Golf: més elèctric, més avançat

  • Amb més de 35 milions d’unitats venudes, el Golf ha passat a ser una icona del món de l’automòbi
  • El nou Golf 8 incorpora la màxima digitalització i tecnologia del seu segment i manté l’ADN i el segell inconfusible “Golf”
  • Ofereix una gamma molt àmplia de propulsors que incorpora 5 motors electrificats amb tres etiquetes “ECO” i dos “ZERO”

El Golf és una icona de l’automòbil. Els seus més de 35 milions d’unitats venudes li converteixen en el model més venut en la història de la marca. La nova generació continua sent un cotxe global, i completament actualitzat per a continuar complint els requisits que busquen els clients de més de 140 països en els 5 continents. El públic més jove també se sentirà atret gràcies a la seva completa digitalització, que li permetrà estar sempre connectat.

El Golf s’ha caracteritzat sempre pel seu disseny funcional i pràctic per al dia a dia, així com per democratitzar tecnologies que són pròpies de segments superiors. Aquest és el secret del seu èxit i per això ha captivat a milions de persones i s’ha guanyat ser “el cotxe del poble” de la primera a l’última versió.

Icona de la història de l’automòbil

El nou Golf 8 manté l’ADN i l’esperit de Golf, afegint una important evolució exterior i una absoluta revolució a l’interior. És el Golf més digitalitzat, connectat i electrificat, i arriba disposat a trencar les barreres del segment compacte.

Responent als atributs de compra racional i emocional al mateix temps, és un model molt equilibrat, còmode, pràctic i amb un aprofitament òptim de l’espai interior.

Màxima digitalització i tecnologia

El Golf 8 arriba carregat de tecnologia i completament digitalitzat. Tots els comandaments són digitals i hápticos de sèrie i, gràcies a un sistema intel·ligent d’ús molt ràpid i acte explicatiu, el seu maneig és molt senzill i intuïtiu, fent més senzilla la vida a bord.

El quadre de comandaments digital Digital Cockpit de 10,25″ és molt personalitzable. Com a opció es pot afegir la pantalla central de 10″, (8″ de sèrie), per a formar el Innovision Cockpit completament digital. Incorpora un Head-Up Display projectat en el parabrisa i un avançat sistema d’il·luminació «IQ. Light» amb tecnologia Matrix LED.

El sistema de connexió entre vehicles i infraestructures Car2X (intel·ligència d’eixam) de sèrie en la gamma, eleva la seguretat al més alt nivell. A més, equipa els últims sistemes d’assistència a la conducció sota el paraigua «IQ Drive», que entre altres sistemes incorpora el Travel Assist, que permet la conducció semiautònoma amb control de la direcció, accelerador i frens pràcticament a qualsevol velocitat, sense intervenció del conductor.

El client pot gaudir d’un altíssim nivell de personalització 2.0 i seleccionar ajustos com a temperatura, llum ambiental o maneres de conducció, entre altres, a través del núvol. Aquests ajustos es carregaran per a qualsevol conductor que tingui un usuari ANEU de Volkswagen. A més, es pot utilitzar el Telèfon intel·ligent com a clau digital perquè el cotxe pugui usar-lo un familiar o amic sense necessitat de tenir la clau física.

També estrena el control per veu natural i l’assistent «Hola Volkswagen» per a donar indicacions, per exemple, a les funcions de navegació o climatització. El Golf 8 també permet fer actualitzacions online, així com sol·licitar assistents de conducció que requereixi el conductor de manera puntual.

Nous acabats i completa oferta de motors

Volkswagen ha reconfigurat completament l’espectre d’equipaments del Golf. Les línies d’equipament «Edition», «Advance» i «Sport» se substitueixen pels acabats «Golf», «Life» i «Style», així com una versió esportiva «R-Line».

La nova oferta de motors incorpora 5 versions electrificades: 3 Mild Hybrid (eTSI) de 48 V amb etiqueta ECO i 2 versions híbrides endollables (eHybrid) amb etiqueta ZERO.

L’oferta de gasolina la componen motors TSI d’1.0, 1.5 i 2.0 litres amb potències des de 110 a més de 300 CV.

L’oferta dièsel afegeix dos motors TDI 2.0 litres de nova generació de 115 i 150 CV que permeten una reducció de consum del 17%. També s’oferirà un motor de gas natural comprimit GNC 1.5 TGI.

El nou Golf, la producció del qual ha començat ja a la fàbrica alemanya de Wolfsburg, arribarà al mercat espanyol a partir de febrer i es podran fer comandes en les pròximes setmanes.

Els preus del Golf 8 per al mercat partiran des dels 22.900€ amb descomptes inclosos. El preu correspon a l’acabat Golf amb motor 1.0 TSI de 110CV, completament digitalitzat i equipat de sèrie amb Car2X, Lane Assist, ACC, e-Call, fars davanters LED llandes de 16″ i App-Connect.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments