WEC: Peugeot i Rebellion crearan el nou hypercar

PEUGEOT i REBELLION han decidit unir les seves forces per a fer front al desafiament del Campionat del Món de Resistència (WEC) i de les 24 Hores de Le Mans.
Les dues empreses s’uniran pel 2022 a la categoria Hypercar, utilitzant tecnologies híbrides electrificades. Confien en la seva passió comuna per l’esport del motor, la seva excepcional trajectòria i els seus coneixements esportius i tecnològics per a fer brillar els seus colors.

Aquesta unió és el resultat d’una ambició comuna d’èxit en el compromís de PEUGEOT amb la resistència i l’entrada de REBELLION en la nova era energètica d’aquest campionat, un dels més prestigiosos del món. A partir de gener de 2020, l’equip tècnic definirà les línies principals del projecte i, paral·lelament, Peugeot Sport i REBELLION Racing formaran l’equip.

Jean-Philippe IMPARATO, Director de PEUGEOT:

«PEUGEOT ha escrit unes pàgines molt bones en la història de la resistència amb els seus motors de gasolina i dièsel, i ara volem obrir un nou capítol amb la hibridació. L’anunci de la nostra participació fa unes setmanes va ser un veritable èxit. Estem molt contents, sobretot perquè aquest nou canvi esportiu i energètic que estem a punt de realitzar acompanyarà als nostres llançaments de Peugeot Sport Engineered. Estic encara més convençut d’aquest compromís perquè ara estem aliats amb un soci important. La passió, la perfecció i el rendiment de REBELLION es combinen perfectament amb els valors de PEUGEOT: Exigència, atractiu i emoció.

Jean-Marc FINOT, Director de PSA Motorsport:

«Estem molt contents de poder associar-nos amb un dels principals protagonistes de les carreres de resistència. L’experiència i el saber fer de REBELLION Racing en el WEC és un veritable actiu per a construir un equip fort i afrontar el 2022 en les millors condicions. La seva última victòria a Xangai ho demostra. Els rols es dividiran d’acord amb les nostres respectives competències i tots tindrem la nostra seu en Versalles-Satory.

Alexandre PESCI, President de la Corporació REBELLION:

«Crec que la passió de les nostres dues empreses parla com un llenguatge comú i senzill. Junts construirem un cotxe, un equip i anirem i lluitarem per aconseguir objectius comuns.

Calim BOUHADRA, Director Corporació REBELLION:

«Som joves, ambiciosos i «Rebels»! I estic orgullós de veure que compartim els mateixos valors amb PEUGEOT! El saber fer tècnic de Peugeot Sport, unit a l’experiència de REBELLION Racing, serà un avantatge decisiu per a iniciar aquesta nova era amb ambicions clarament definides.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments