DTM: OFICIAL Kubica provarà amb BMW

En un esdeveniment mediàtic de BMW a Múnic el dijous a la nit, el director esportiu de BMW, Jens Marquardt, va revelar que Kubica competirà la setmana vinent en el Young Driver Sign de Jerez. A més de Kubica, Marquardt també ha confirmat a Nick Yelloly per al test de Jerez.

Seria prematur concloure que a Kubica serà piloto oficial per a BMW al DTM 2020. Però el polonès de 35 anys està en la llista de candidats per a un volant de l’equip. El fet que hagi signat o no un contracte només pot ser objecte d’especulació en aquest moment.

Marquardt evita el tema quan diu: «Per a mi és molt més important que ens posem d’acord per a l’any vinent. Deixarem una mica més de temps per a això i prendrem aquesta decisió més endavant. Però estic segur que tindrem una alineació de pilots competitiva».

Kubica & BMW: Una història d’èxit

«Tots sabem que Robert té una bona història amb BMW. Jo també ho conec bastant bé. És molt bo que puguem donar-li l’oportunitat de provar el BMW DTM a Jerez«, diu Marquardt.

Kubica es va incorporar a Sauber-BMW a la Fórmula 1 en 2006, inicialment com a pilot de proves. En la seva oportunitat del divendres a Bahrain, va marcar el millor temps immediatament. En el transcurs de la temporada va substituir a Jacques Villeneuve al volant del cotxe – i ja en la seva tercera carrera, el GP d’Itàlia a Monza, Kubica va acabar en el tercer lloc.

Robert Kubica sobre el DTM

«Puc imaginar-me molt bé un futur en el DTM», diu Kubica. «Estic buscant un nou desafiament, i aquest és definitivament el DTM. La competició té molt nivell. Però ara esperarem el test i veurem com me les arreglo».

Marquardt: La decisió encara no està presa

Marquardt diu sobre l’equip de pilots de BMW DTM 2020: «Des del nostre punt de vista, aquest és un tema que hem de considerar molt acuradament. Els pilots amb experiència en el DTM estan fora de lloc en el Young Driver Check. Per això ens vam decidir a favor d’ells dos».

No és clar si els contactes de Kubica amb Audi han avançat. Segons la informació ja han tingut lloc les primeres converses entre el representant del pilot de Fórmula 1 i l’equip de WRT.

Més recentment, Nico Hülkenberg també va ser tractat com a candidat per a un lloc a l’equip BMW en el DTM. Suposadament, BMW estaria interessat a contractar a l’alemany de 32 anys.

Però l’interès de Hülkenberg hauria de ser real i al final de la temporada de Fórmula 1 a Abu Dhabi va subratllar que ara no té intenció de fer res en absolut.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments