F1: Rossi va a la seu de Mercedes per fer-se el seient

Després de diversos anys tractant de trobar data perquè Lewis Hamilton i Valentino Rossi intercanviïn la Yamaha de MotoGP i el Mercedes de F1 , la iniciativa promoguda per la marca de begudes energètiques Monster es durà a terme el dilluns 9 de desembre al Circuit de Xest.

Il dottore va confirmar la notícia a l’acabar els test posteriors a el Gran Premi de València i es va mostrar especialment il·lusionat.

«No veig l’hora de posar-me a el volant del F1 . Crec que serà una experiència molt bonica. Espero que tinguem sort amb el temps i faci un bon dia, perquè el 9 de desembre [a Valencia] pot passar qualsevol cosa. Tinc moltes ganes, serà molt bonic.»

Segons tenia programat, Rossi va acudir aquest dijous a la seu de Mercedes a Brackley (Regne Unit) per fer-se el seient. .

El # 46 va publicar una foto al seu compte d’Instagram en què es mostra dins de l’cockpit de l’Mercedes ajustant la seva posició per conduir.

«Crec que Lewis Hamilton i jo ho passarem molt bé aviat», va escriure.

Per al pilot de Yamaha suposarà el seu retorn a un monoplaça de Fórmula 1 després que a principis de la dècada de 2000 portés a terme un programa de test amb Ferrari i fins i tot es plantegés el pas de les dues a les quatre rodes.

Per la seva banda, per a Hamilton serà la seva estrena sobre una MotoGP. El britànic és un apassionat de les motos i fins i tot va estar provant la Yamaha de Superbikes al Circuit de Jerez el desembre passat , amb caiguda inclosa

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments