Final de temporada solidari a Lleida

Com en anteriors edicions, l’Escuderia Lleida s’uneix oficialment a “La Marató de TV3”, a través de les Activitats Populars. La col·laboració es durà a terme mitjançant l’organització de les 4 Hores de Lleida a benefici de “La Marató de TV3”.

Aquest any es compleix la 20a edició d’aquesta competició, que és una de les principals activitats que organitza l’Escuderia Lleida durant la temporada, i se celebrarà els dies 7 i 8 de desembre de 2019. L’Escuderia Lleida, a través d’aquesta activitat esportiva, que any rere any s’ha convertit en un referent de final de temporada de l’automobilisme esportiu, vol continuar amb el seu compromís social així com implicar-se directament en projectes solidaris i en aquest cas, aportar un granet de sorra a favor d’aquesta bona causa. Per aquest motiu, Escuderia Lleida vol posar tots els esforços a intentar recaptar els màxims fons possibles en benefici de “La Marató de TV3”.

Aquest any el projecte solidari de “La Marató de TV3”, es destina a recaptar fons per a la recerca i lluita contra les malalties minoritàries. Per tant, a través de les 4 Hores de Lleida, es podrà gaudir de l’espectacle del motor de les quatre rodes, i a altres, també es podrà col·laborar a recaptar recursos a favor de “La Marató de TV3”. Els fons s’aconseguiran amb la recaptació de les col·laboracions de les entrades al recinte.

L’Escuderia Lleida espera i desitja la màxima participació esportiva, així com afluència de públic a aquesta activitat, fet que contribuirà decisivament a la recaptació de fons i augmentar el marcador de “La Marató de TV3” i en conseqüència impulsar la recerca i lluita contra aquestes malalties i poder trobar nous tractaments eficaços que millorin la qualitat de vida dels malalts.

CARTELL 4HORES lleida 2019
CARTELL 4HORES lleida 2019

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments