L’última malifeta de Nissan, el GT-R50 by ItalDesign

En lloc de promocionar ja la renovació del GT-R, Nissan oferirà un cotxe redissenyat per ItalDesign, que celebra el 50è aniversari del Skyline GT-R.

Després de presentar un prototip de stop car, Nissan va rebre diverses sol·licituds per a fabricar el cotxe, havent rebut, segons la marca, «un nombre significatiu de dipòsits» per a la compra del model stop car.

En aquesta etapa, els que van reservar el cotxe estan en la fase de selecció de les especificacions per al seu model, però encara hi ha (pocs) cotxes disponibles dels 50 previstos per a aquesta edició tan especial. El primer cotxe llest per a ser lliurat a un client estarà en el Saló de Ginebra en 2020, mentre que la resta es lliuraran a finals del pròxim any i, depenent dels processos d’aprovació, acabarà sent el 2021.

El cotxe de les imatges mostra una profunda remodelació, però que manté intacte l’ADN del GT-R , els vincles amb el model actual són evidents. S’ha de tindre en compte que el cotxe no difereix molt del prototip presentat en 2018 i que va marcar el 50 aniversari de GT-R i ItalDesign.

Cada Nissan GT-R50 de ItalDesign tindrà el motor V6 de 3,8 litres preparat per Nismo, amb doble turbo i una potència de 720 CV amb 780 Nm de parell motor. El cotxe costa, abans d’impostos, 990 mil euros.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments