F1: Vietnam modifica el seu circuit a petició de la FIA i la F1

La modificació -en l’últim sector de l’circuit urbà de Hanoi- deixarà el total de 23 revolts i incrementarà la longitud del traçat fins als 5, 607 km (dels 5, 565 inicials).

Li Ngoc Chi, CEO de la corporació del GP del Vietnam, va dir que van fer el canvi a petició de la FIA i la F1.

«Hem canviat una mica les corbes 22 i 23. És un circuit urbà i has d’ajustar-lo a les condicions geogràfiques de la zona, per assegurar-nos que compleix amb tots els requeriments de la FIA i la F1.»

«Hem treballat al costat d’ells per assegurar-nos que tot assegura perfectament la seguretat dels pilots, a més de crear al mateix temps corbes emocionants que els permetin demostrar les seves habilitats «.

«La nova configuració de la pista es presentarà molt aviat i tothom podrà veure que el canvi és petit, però afegeix una altra corba al circuit. El més important és que és segur».

Chi ha confirmat que tot compleix amb la programació prevista.

«Estem completament en marxa i el progrés que hem fet és bastant bo. El circuit s’acabarà a finals d’aquest any. Part d’ell és en carrers ja existents, i una altra part ha estat creada d’ zero. Tots els edificis nous ja estan construïts.»

«En ambdues parts estem posant ara l’asfalt. Hi ha moltes capes i esperem que estigui completat per a finals d’any. Quan el tinguem, començarem amb les cobertures».

«Això ens dóna tres mesos per acabar-les de gener a març. Sembla que és molt de temps, però volem tenir aquest marge i no ens podem permetre cap retard. Ha de fer-se. Així que tres mesos és el correcte «.

El GP del Vietnam 2020 està programat per al proper 5 d’abril

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments