DTM: El calendari 2020 no s’aprova per la negativa de Zolder

L’estrena de la temporada de DTM en Zolder es trontolla: El Consell Mundial de la FIA no va aprovar el calendari DTM per a la temporada 2020 en la reunió del dijous a París a causa d’una sol·licitud de l’Associació Belga d’Automobilisme RACB. Allí estan insatisfets amb la data de Zolder del 24 al 26 d’abril.

Però per què estan prenent mesures els belgues contra la primera prova de la temporada que es disputarà en el seu propi país?

Això es deu al fet que les dates coincideixen amb el Campionat Mundial de Resistència del WEC, que se celebrarà a Spa-Francorchamps del 23 al 25 d’abril. Això significaria que els dos majors esdeveniments automobilístics belgues de l’any després de la Fórmula 1 i al costat de la carrera de 24 hores a Spa tindrien lloc el mateix cap de setmana.

La RACB representa els interessos en la reunió del Consell Mundial perquè, a diferència de l’organitzador del WEC, Spa-Francorchamps, té dret a vot. Mentre que en Zolder òbviament no té representació en aquesta coincidència de dates.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments