Ford Transit més racing per 45K€

Es diu R185, és una furgoneta i només n’hi haurà 40 unitats que costarà, cadascuna, 44.992 euros, abans d’impostos.

La furgoneta té cinc places, es pot demanar en versió curta o llarga, pot ser manual o automàtica i que, aturat, guanya impressiona.

Només està disponible en gris pissarra, color que prové del departament de fabricació de vehicles especials de Ford. Té l’aplicació d’una sèrie de serigrafies negres i vermelles, una graella davantera diferent, llandes buides de grans dimensions en negre brillant i llandes de 18 polzades en negre d’OZ Racing. L’interior està folrat amb costures vermelles i un volant de fibra de carboni amb el centre vermell. Aquest treball de l’empresa de Malcolm Wilson, l’ex pilot que va posar en marxa el Ford Fiesta WRC i el Fiesta R5 Evo, segueix realitzant altres treballs a l’empresa.

Com diu Edward Davies, director de MS-RT, «El MS-RT Transit Personalized va ser un gran èxit, el R185 és la resposta a la demanda de models personalitzats. Aquesta edició limitada desapareixerà ràpidament i serà una icona entre els fans de M-Sport.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments