Fórmula E: Andre Lotterer: «La nova regla fa que la cursa sigui més civilitzada»

La Fórmula E va introduir canvis a les regles de la temporada 2019 / 2020 amb l’energia a utilitzar en cada entrada de vehicles de seguretat. L’any passat, les curses van ser caòtiques, amb pilots en mode atac complet, sense restriccions ni gestió de potència que va provocar un cert enrenou. Amb aquesta regla, Andre Lotterer creu que les curses s’han civilitzat.

Segons el pilot de Porsche, la necessitat d’una gestió constant de l’energia converteix les curses en més estratègiques:

Lotterer, que va acabar segon amb Porsche en la primera carrera, va dir que creu que la nova regla «produeix curses una mica més civilitzades, sobretot des del principi. «

«Els pilots durant el Safety Cars conduïen igual de ràpid i ara ja no ho poden fer, així que és bo perquè ara podem fer estratègies i fer les coses amb més sentit», va afegir . «Així que crec que és una bona manera de córrer.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments