WRC: Meeke s’acomiada momentàniament

Kris Meeke sembla que estarà present en la temporada 2020 del WRC. El nord-irlandès, acomiadat per Toyota Gazoo Racing després que la campanya 2019 conclogués en sisè lloc en el Campionat de Pilots, ha publicat una foto en les seves xarxes socials que on es veu en el cim d’una muntanya coberta de neu amb el següent missatge:

«Adéu de moment WRC…. Gràcies Toyota Gazoo Racing. És hora d’explotar altres passions. Vegem què porta el 2020…»

Substituït al mateix temps que Jari-Matti Latvala en Toyota per a donar pas a un nou trio compost per Sébastien Ogier, Elfyn Evans i Kalle Rovanperä, Kris Meeke té 40 anys i ha guanyat cinc curses del WRC entre 2015 i 2017 amb Citroën.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments