WTCR: WRT anuncia la seva marxa motivada per VW

L’equip belga va anunciar la seva retirada de WTCR i TCR Europe. L’estructura va competir amb l’Audi RS3 LMS, havent utilitzat també el VW Golf GTi TCR en el TCR Europe.

Aquesta decisió es produeix després de l’anunci del grup Audi Volkswagen, que apostarà per un programa esportiu basat en l’electrificació, la qual cosa implica que el grup no produirà nous models sota la normativa TCR, com s’esperava.

«La raó [de la marxa] és molt simple», va dir el líder de l’equip Vincent Vosse a dhnet.be. «Després de l’anunci de VW, que se centrarà en el futur de l’electricitat, l’altra marca del grup [Audi] va decidir no involucrar-se en aquesta categoria. Òbviament, continuarem amb el nostre compromís en el DTM amb Audi. Aquest dimecres s’anunciaran dos nous pilots joves i s’intensificaran els programes de GT amb equips reforçats. ”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments