WRC: Tänak confia lluitar pel títol després del seu primer test amb Hyundai

L’actual Campió de el Món de ral·lis 2019, que s’uneix a Thierry Neuville , Sebastien Loeb i Dani Sordo a l’equip Hyundai per a la temporada 2020, diu que estar convençut que estarà en disposició de lluitar pel títol aquest proper any.

«Òbviament, Hyundai va guanyar el campionat de constructors, pel que no tinc dubtes que estic en un bon lloc per a l’any que ve», va dir a la Gala de la FIA divendres passat.

«Mai és fàcil canviar d’equip, porta el seu temps adaptar-se, però crec que tindré totes les eines que necessito per lluitar pel campionat. L’objectiu en 2020 és, sens dubte, lluitar per conseguir-lo».

Tanak va explicar el seu complicat procés per deixar Toyota i va dir que sent que va tenir «bona sintonia» amb Andrea Adamo, cap d’equip de Hyundai, i que les seves sensacions van ser que la marca sud-coreana seria el millor lloc per a ell per sumar més títols en el futur.

«Mai és fàcil deixar un equip, sobretot amb un cotxe com aquest. Han estat dos anys genials i el cotxe ha anat millorant, no hi ha dubtes. Sempre és fàcil quedar-te on ets, però encara sento que tinc motivació plena per seguir avançant i que no puc quedar-me amb un sol títol. M’agradaria tenir-ne més».

» Al llarg de la temporada he estat en contacte amb Andrea Adamo . Sembla el tipus de tio que li agrada apretar tant com a mi. Així que crec que estem en bona sintonia i que l’equip està al màxim de motivació per donar el màxim i lluitar pel campionat «.

«Aquesta va ser la meva sensació, que és l’equip en el qual estar per lluitar pel títol «.

Tanak va afegir que no hi va haver mals entesos amb Toyota, tot i que les negociacions no van arribar a bon port.

«Va ser una llarga negociació i es va quedar aturada durant molt de temps. Crec que no hi ha mals entesos i simplement continuarem competint, però l’any que ve un contra l’altre «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments