WRC: Skoda deixa oficialment el WRC2 amb un reguitzell de títols

  • ŠKODA guanya el campionat de fabricants de WRC 2 Pro del Campionat Mundial de Ral·li FIA 2019
  • Els integrants de l’equip oficial de ŠKODA format per Kalle Rovanperä/Jonne Halttunen, de Finlàndia, es van convertir en campions de pilots i copilots en WRC 2 Pro
  • El campionat WRC 2 per a equips privats ha acabat en mans de l’equip format per Pierre-Louis Loubet i el seu copilot Vincent Landais, de França
  • El Director de ŠKODA Motorsport, Michal Hrabánek: “Guanyar tots els títols de la categoria WRC 2 Pro i del campionat WRC 2 per a equips privats suposa una merescuda recompensa per a tot l’equip

Una llarga temporada arriba al seu exitós final per a ŠKODA Motorsport. Després que Kalle Rovanperä i Jonne Halttunen guanyessin prematurament els campionats de pilots i copilots de la nova categoria WRC 2 Pro en el Ral·li de Gal·les GB, ŠKODA Motorsport va completar la temporada guanyant també el títol de fabricants del Campionat Mundial de Ral·li FIA 2019. L’equip client de ŠKODA format per Pierre-Louis Loubet/Vincent Landais va guanyar el campionat WRC 2 per a equips privats.

L’equip ha decidit no formar part de manera oficial la propera temporada ja que la categoría WRC2 Pro també desapareix. Seguirà centrant-se en els seus clients, evolucionant l’exitós Fabia R5.

«Finalment, puc dir-ho: missió complerta. Hem aconseguit tots els objectius que ens marquem per al 2019. Hem llançat amb èxit el nou ŠKODA FABIA R5 evo al mercat, Kalle i Jonne han guanyat els títols de pilots i copilots i, a més d’això, juntament amb tots dos Jans van obtenir punts suficients per a guanyar el campionat de fabricants de WRC 2 Pro», va ressaltar el Director Michal Hrabánek, afegint: «Aquest èxit sol ha estat possible pel fort compromís i suport del nostre Comitè Executiu, els nostres enginyers, els nostres mecànics i tots els empleats de ŠKODA que ens donen suport, fent de l’esport de motor una part important de l’ADN de ŠKODA. A més, estic encantat de comprovar l’èxit que han tingut els nostres clients i que Pierre-Louis Loubet/Vincent Landais hagin pogut guanyar el títol en la categoria WRC 2 per a equips privats amb el nostre cotxe de ral·li fabricat en Mladá Boleslav.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments