WTCR: Azcona marca el ritme dels lliures 2 a Malàisia

Mikel Azcona va dir que el seu millor temps en els Lliures 2 en el WTCR de Malàisia és la manera perfecta de deixar enrere l’horrible cap de setmana de Macau

L’espanyol va marcar un 2m 14,989 en l’últim terç de la sessió per a batre a MIchelisz per més de 2 dècimes.

“Estic molt content perquè és l’última cita i estem demostrant que som sòlids i lluitarem per tot en les curses”, va dir Azcona. “El cotxe va molt bé aquí a Malàisia, les condicions són complicades però estic molt content amb el cotxe i m’encanta el circuit. Espero repetir el resultat en la Classificació. Macao va ser el pitjor cap de setmana per a nosaltres, així que és molt bo començar així aquí per a deixar-lo enrere”.

El company de Michelisz, Tarquini, va ser 3r amb Dt. Qinghua en la 4a plaça en l’Alfa de Mulsanne. Per davant de Vervisch, Catsburg, Farfus, Panis, Langeveld i Monteiro completant els 10 primers. Néstor Girolami va ser 11è, un lloc per davant d’Esteban Guerrieri.

El millor dels convidats va ser el pilot de MotoGP Hazfizh Syahrin en la 20a posició.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments