WEC: Rebellion i Porsche aconsegueixen la pole a Bahrain

Al final de la sessió classificatòria de 20 minuts de durada, Rebellion Racing sortirà al capdavant de en la graella en la segona carrera consecutiva, després d’aconseguir la pole position general per a les 8 hores de Bahrain de demà. Porsche ha fet un doblet en LMGTE Pro amb el 911 RSR-19 núm. 91 al capdavant de la graella GT.

Bruno Senna i Norman Nato han marcat la millor volta amb un 1.42,979 amb el Rebellion Racing R13-Gibson núm. 1, amb Senna marcant un brillant millor temps d’1.42,396 en els primers minuts de la sessió. El Team LNT Ginetta-AER núm. 5 se situa en segon lloc, ja que Charlie Robertson i Ben Hanley han marcat un temps de tan sols 0,144 segons respecte a la pole. El Toyota-Gazoo Racing sortirà tercer i quart, amb el TS 050 HYBRID núm. 8 per davant al seu cotxe germà núm. 7.

Entre els LMGTE Pro la pole position ha estat pel Porsche 911 RSR-19 número 91, amb Richard Lietz i Gianmaria Bruni que aconsegueixen la seva segona pole de la temporada. El temps dels seus companys d’equip austríacs i italians és d’1.55,485, amb Lietz marcant el temps més ràpid amb un 1.55,342

Porsche s’adjudica un doblet amb el cotxe número 92 dels vigents campions del món, Michael Christensen i Kevin Estre, en segona posició, a tan sols 0,060 segons dels seus companys d’equip. AF Corse ocupa el tercer i quart lloc, ja que el 488 núm. 51 es troba al capdavant del Ferrari GTE Evo núm. 71.

United Autosports va aconseguir la seva primera pole position LMP2 WEC amb els britànics Paul di Resta i Phil Hanson amb un temps mitjà d’1.45,357, i Di Resta amb la volta més ràpida d’1.44,869.

El duo de Jackie Chan DC Racing, format per Will Stevens i Gabriel Aubry, es classifica a tan sols 0,3 segons de la pole position de la seva classe, amb el G-Drive Racing que començarà la seva primera carrera WEC de la temporada des de la tercera posició en el Aurus 01-Gibson.

En LMGTE Am, el Team Project 1 número 57 de Porsche va aconseguir la seva primera pole de la temporada, amb Larry Ten Voorde i Ben Keating combinant per a establir una volta mitjana d’1.57,602. Tingues Voorde ha estat el més ràpid en la general amb un crono d’1.57,089, amb el número 54 AF Corse Ferrari finalitzant la sessió de 20 minutos en segon lloc amb Giancarlo Fisichella i Thomas Flohr, just per davant del Dempsey Proton Porsche número 88 amb Khaled Al Qubaisi i Thomas Preining marcant el temps.

Les 8 Hores de Bahrain començaran a les 15.00 (local) / 13.00 (CET) el dissabte a la tarda amb la bandera a quadres que es mostrarà a les 23.00 després que s’hagi post el sol.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments