WRC: Rovanperä: «El Toyota Yaris WRC és veritablement fàcil de conduir»

Kalle Rovanperä, nou pilot de Toyota i acabat d’arribar a la màxima categoria del Campionat Mundial de Ral·lis als seus 19 anys d’edat, ha parlat sobre la seva primera experiència amb el Toyota Yaris WRC com pilot oficial de l’equip.


El jove pilot finlandès arriba al WRC amb prou feines 19 anys, el més jove de la història en tenir una temporada completa en un WRC – Jari-Matti Latvala o Andreas Mikkelsen eren més joves, però en el seu cas van ser proves soltes.


«És un cotxe ràpid. Amb la meva experiència, no podria dir si s’assembla o no a altres cotxes World Rally Car perquè no he pilotat altres. Però està veritablement bé, és un cotxe veritablement fàcil de conduir. M’agrada molt. Hi ha moltes coses que aprendre sobre aquest cotxe perquè porta molts elements aerodinàmics i altres coses que els cotxes R5 no tenen «
, va declarar Rovanperä segons el mitjà Rallye-Sport.


«Monte- Carlo és un ral·li ambiciós per començar a pilotar per primera vegada un WRC. Són pocs els pilots que han debutat amb un World Rally Car en aquesta prova. Francament, és un escenari difícil per a això. Esperem que després de l’aturada estiuenca el cotxe sigui més familiar i pugui pilotar a un ritme decent. M’agradaria estar amb un bon ritme «
.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments