F1: Valtteri Bottas obert a nous reptes

Valtteri Bottas no tanca la porta a altres equips per a la propera temporada, tot i que confirma que té intenció de quedar-se amb Mercedes.

Valtteri Bottas serà pilot de Mercedes per quarta temporada consecutiva, però està obert a nous reptes amb altres equips. El finlandès va estar a punt de perdre el seu seient a Mercedes, amb Esteban Ocon considerat com a hipòtesi, però va conservar el seu lloc durant un any més. Bottas sap que pot canviar molt al 2021 i així s’enfronta al mercat amb la ment oberta:

«Encara esperaré per veure què hi ha amb Mercedes primer, així que no hi ha estrès per lligar les coses «, va dir . “Aviat tindré converses sobre aquest tema. Per descomptat, tots els pilots estem buscant quines oportunitats hi ha, però si hagués de decidir ara quin seria el meu futur a la Fórmula 1, l’elecció seria evident: em quedaria amb aquest equip. Crec amb la feina que hem realitzat i amb ells estic sent millor. Vegem com comença la propera temporada i quines oportunitats hi haurà. Hi ha moltes coses que han de passar i, alhora, vull mantenir una ment oberta sobre el futur. ”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments