OFICIAL: PSA Group i FCA acorden fusionar-se

Ja és oficial, PSA i FCA s’uneixen. T’expliquem els principals objectius i resultats d’aquest acord.

La nova entitat tindrà el lideratge, els recursos i la grandària necessaris per a estar a l’avantguarda de la nova era de la mobilitat sostenible.

Augment de la capacitat d’inversió de la nova entitat per a fer front als reptes d’una nova era de mobilitat sostenible.

peugeot-208:-analitzem-el-disseny-de-la-nova-utilitari-frances

La nova entitat es convertirà en el quart fabricant d’automòbils del món per volum i en el tercer per facturació, amb unes vendes anuals de 8,7 milions de vehicles i una facturació consolidada de gairebé 170.000 milions d’euros.
Activitats diversificades, amb marges líders en mercats clau com Europa, Amèrica del Nord i Llatinoamèrica, i l’oportunitat de redefinir l’estratègia en altres regions.

La fusió generarà sinergies al llarg de tot l’any estimades en aproximadament 3.700 milions d’euros, sense tancaments de plantes relacionats amb aquesta operació. Aquestes sinergies haurien de tenir un impacte net positiu en la tresoreria des del primer any.
Un balanç general sòlid i un alt nivell de liquiditat proporcionen flexibilitat financera per a considerar una qualificació creditícia de grau d’inversió.

fiat-chama-a-oficina-72-mil-modelos-stay-500

La grandària d’aquesta nova entitat augmentarà l’eficiència per a desenvolupar solucions innovadores de mobilitat i tecnologies avançades en les àrees de motors electrificats, cotxes autònoms i connectivitat.

Una valusosa cartera de marques icòniques i reconegudes, productes de referència, que cobreixen segments clau i satisfan plenament les expectatives dels clients.

Excel·lents relacions de treball entre dos equips directius que han estat capaços de reconstruir econòmicament les seves empreses, crear valor i reunir els fabricants.

Fort govern per a enfortir l’acompliment de la nova entitat, amb John Elkann com a President del Consell, Carlos Tavares com a Director General i la majoria dels directors independents.
Fort suport dels accionistes estratègics (EXOR N.V., Famille Peugeot, Bpifrance[3]) que formaran part del Consell d’Administració.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments