El futur de BMW debutarà amb l’iX3 el 2020

La producció del iX3 no començarà fins a l’any 2020, però BMW ja ha revelat la cadena cinemàtica del model, que assegurarà un autonomia de 440 km, segons el protocol WLTP.

El BMW iX3 tindrà una bateria de 74 kWh que li donarà un temps de cicle WLTP de 440 km. La mecànica de l’iX3 es llançarà en 2020, però en 2021 el eDrive s’aplicarà al BMW i4 i al iNext, i tot ha estat redissenyat o canviat per a una major eficiència. L’iX3 rebrà aquests avanços i BMW assegura que el cotxe tindrà el mateix ADN que BMW, és a dir, serà un cotxe que ofereix una bona experiència de conducció i una eficiència notable.

L’iX3 serà el primer cotxe de BMW que oferirà una gamma completa amb motorització de gasolina, dièsel, híbrida i elèctrica, oferint així una gamma molt completa que servirà a tota mena de clients. El BMW iX3 serà produït a la Xina per BMW Brilliance Automotive. El motor elèctric tindrà 286 CV i 400 Nm de parell, la tracció serà en les rodes posteriors, sent un motor que no necessita materials estranys per a la seva construcció.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments