ERC: Bassas va a Europa buscant més èxits

Després de guanyar la Beka Júnior R2, el pilot català afrontarà la seva primera temporada amb un programa internacional a Europa, disputarà l’ERC 3 Júnior. Queda per saber amb quina unitat l’afrontarà.

Pas a pas fins arribar a Europa

Victòria en el VolantRACC de 2017, salt a la Beka Júnior R2 gràcies al suport del RACC i ara al ERC. Un camí que no va ser fàcil, ja que en el seu primer any en el Campionat d’Espanya amb el Peugeot R2 de Mavisa Sport, no va poder amb un altre català il·lustre, Jan Solans.

Divendres passat durant la gala de Real Federació Espanyola d’Automobilisme va ser guardonat com campió de la Beka Júnior R2 i de pas va poder confirmar el programa amb el qual comptarà en l’any vinent, en el qual intentaran aconseguir el títol de l’ERC 3 Júnior. Encara no se sap el cotxe que utilitzaran per fer front a un repte majúsucul com aquest, però el nou Peugeot 208 Rally4 una de les principals opcions.

El Campionat d’Europa de Ral·lis ha nominat sis ral·lis per a conformar el seu calendari Júnior:

26 – 28 Març: Açores Rallye (Terra)
7 – 9 Maig: Ral·li Illes Canàries (Asfalt)
29 – 31 Maig: Ral·li Liepāja (Terra)
26 – 28 Juny: 77th Ral·li Poland (Terra)
24 – 26 Juliol: Ral·li di Roma Capitale (Asfalt)
28 – 30 Agost: Barum Czech Ral·li Zlín (Asfalt)

2020 serà un gran repte per al pilot català, que ja ha demostrat un gran nivell. En les últimes dues temporades s’ha enfrontat a les joves promeses de la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica, aconseguint una victòria, dos segons llocs i més d’una desena d’escratxs.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments