F1: Alpha Tauri ja té data de presentació oficial, adéu Toro Rosso

Alpha Tauri ja té data de presentació. L’equip que fins l’any passat era conegut com a Toro Rosso, canviarà de nom i ja ha programat l’acte de presentació dels seus nous colors.

Scuderia Toro Rosso ha estat a la F1 des de 2006, l’any que Red Bull va comprar Minardi. Des de llavors, l’equip ha aconseguit una victòria, dues aparicions al podi i una pole. STR sempre ha volgut servir com a equip B de Red Bull, on els pilots novells, provinents del programa de joves pilots iniciarien la seva carrera F1 abans de fer el salt a l’equip principal.

Alpha Tauri és la marca de roba llançada per Red Bull a 2016 i vol gaudir de la F1 per tenir més visibilitat, d’aquí que canviï el nom de l’equip. La presentació ja està prevista per 14 Febrer. Encara no se sap si l’equip presentarà el seu nou monoplaça fins a aquesta data. Malgrat el canvi de nom, l’estructura de l’equip es mantindrà invariable i el duo de pilots de 2020 també serà el mateix (Daniil Kvyat i Pierre Gasly).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments