Jaguar Land Rover compra Bowler

La coneguda companyia britànica que competia amb Land Rover va ser adquirida per la divisió SVR de Jaguar Land Rover.

Bowler era famós pels seus vehicles de competició basats en models Land Rover com Defender o Discovery. A continuació, va entrar a fabricar models esportius de carretera. Al 2012 va fer un acord amb JLR i va crear «Defender Venture by Bowler».

La compra, per quantitats no revelades, va comentar JLR, que l’especialista tot terreny té coneixement de «tot tipus de dinàmiques de vehicles tot terreny, excel·lents tècniques de producció de models de petit volum i produeix elements i peces amb una durabilitat contrastada en condicions extremes. ”A més, JLR remarca que SVO“ té un negoci de creixement ràpid que amplifica els atributs de Jaguar i Land Rover, creant models distintius de primera classe.”

JLR té un pla en dos etapes per a Bowler: primer, estabilitzar la companyia durant els propers sis a dotze mesos, aportant a la companyia la inversió que necessita. La companyia serà a la mateixa localitat nativa de Belper, Derbyshire, 26 empleats conservaran la seva feina, però altres hauran de deixar l’empresa. Paral·lelament, JLR dissenyarà un pla de negoci per a l’empresa, sense saber quin serà aquest pla, de moment «tancat» en la ment i documents de Michael van der Sande, el cap de JLR SVO.

Es creu que les versions més radicals de productes Land Rover naixeran amb el segell Bowler.

Recordem que fa dos anys, Gerry McGovern, director d’estil de Land Rover, va crear una sèrie de variants per combatre les empreses de personalització amb poc èxit.

En un comunicat oficial, Jaguar Land Rover, en declaracions de Michael van der Sande, afirma que «durant gairebé 35 anys, el nom de Bowler ha destacat per la seva innovació i èxit. Estem encantats de tenir l’oportunitat de participar i liderar el futur de la marca Bowler dins de la família Jaguar Land Rover. El nostre compromís immediat és centrar-nos en proporcionar suport als empleats de Bowler i als seus clients durant el trasllat a Jaguar Land Rover.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments