TURISMES: CUPRA activa les pre-reserves del nous TCR

El CUPRA León Competició és el primer turisme de carreres que disposa de reserva prèvia.

Les unitats seran lliurades en exclusiva en la nova seu de la marca a partir d’abril de 2020.

Comptarà amb una carrosseria actualitzada, una millor distribució del pes i una major eficiència aerodinàmica que el converteixen en un cotxe de carreres perfecte per a la pista i llest per a la pròxima temporada

CUPRA aconsegueix, una vegada més, innovar en el món de la competició, amb la primera plataforma amb reserva prèvia de la història per a un turisme de carreres. CUPRA, una marca contemporània que porta la competició en el seu ADN, conjumina en aquesta acció l’esport de motor i la innovació.

“CUPRA sempre ha estat una marca pionera en el món de la competició. Nosaltres desenvolupem la primera plataforma TCR, i l’any passat vam presentar el primer turisme de carreres 100% elèctric, el CUPRA e-Racer. Aquesta solució deixa patent la intenció de CUPRA de ser un punt de referència en el món de les carreres i suposa un pas endavant en l’estratègia de e-commerce de l’empresa», indica Jaime Puig, director de CUPRA Racing.

Els clients interessats en el nou CUPRA León Competició poden registrar-se a partir d’ara en el sistema de reserva prèvia (https://prebooking.cupraofficial.com). Els lliuraments començaran a partir d’abril de 2020 i es realitzaran de manera exclusiva en la nova seu de la marca.

El CUPRA León Competició estarà basat en la pròxima generació del CUPRA León, que també s’estrenarà l’any que ve: és la prova de la connexió que ofereix la marca entre el carrer i la pista. El nou turisme de carreres TCR combina la nova carrosseria de CUPRA i una major eficiència aerodinàmica. Disposa en tots dos eixos de components més lleugers que milloren la distribució del pes, mentre que el canvi ara és més robust, totalment necessari en situacions de competició. L’essència del vehicle és el motor de 2.0 litres turboalimentado amb un major rendiment que li atorga més competitivitat, integrant, a més, una arquitectura electrònica de carreres 100% CUPRA, més modular i personalitzable.

El desenvolupament del cotxe es troba en la seva fase final i les proves en pista ja van començar el passat octubre, amb diferents sessions.

El cotxe dels campions

Després de participar aquest any en més de 160 curses de diferents campionats i proves nacionals, continentals i mundials, CUPRA ha estat, una vegada més, el cotxe de carreres amb més triomfs aconseguits: un total de 70 victòries.

En el seu any de debut, l’ex campió europeu de TCR, Mikel Azcona, va acabar el 2019 entre els sis millors pilots del campionat WTCR. L’espanyol va obtenir la seva primera victòria a Portugal i altres quatre podis amb el CUPRA TCR. A més, la marca va repetir triomf en el TCR d’Itàlia, aconseguint tots dos títols: millor pilot i millor equip.

L’estrena mundial del CUPRA León Competició tindrà lloc a principis de 2020.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments