WRC: Evans parla de les seves primeres sensacions amb Toyota

Elfyn Evans es va sentir còmode rápidament al volant del Toyota Yaris quan el va provar per primera vegada als Alps francesos.

El cotxe de Toyota Gazoo Racing va ser el primer cotxe de ral·lis que Evans ha pilotat a part del Ford Fiesta en què ha competit durant els últims cinc anys.

El gal·lès va dir que l’equip finlandès, amb el qual ha signat un acord de dos anys, no podria haver-li donat una acollida millor.

«Tot va ser positiu», va dir Evans, després del seu primer test pre-Ral·li de Montecarlo. «L’estat d’ànim és bo en l’equip i tothom ha estat de gran ajuda. No tinc cap dubte que hi haurà una bona  adaptació, vaig estar amb M-Sport durant molt de temps – però em van fer sentir com a casa.

«El cotxe el vaig veure molt bé i vaig poder sentir-me còmode amb ell des del principi. Les sensacions amb el cotxe van ser bones, vaig poder sentir-me còmode en condicions bastant variades.

«Vam tenir un dia sec i després, a partir de l’hora de l’esmorzar del segon dia, va apareixer més i més gel en cada passada. Va ser una mica estrany, normalment esperes que el gel arribi quan comença a enfosquir. Però va ser una bona oportunitat per pilotar el cotxe en aquestes condicions «.

Evans té previst tornar a ficar-se al volant aquesta setmana a Finlàndia abans que l’equip es dirigeixi a sud, a principis d’any, als Alps per un últim test previ a la cita de Monte-Carlo.

Evans es va negar a fer prediccions sobre el seu debut amb Toyota.

«No estic pensant en les possibilitats de guanyar aquest ral·li o aquell», va dir. «No hi ha proves específiques i és el mateix amb el campionat. El meu objectiu per al Monte-Carlo és anar-hi i aprofitar al màxim l’oportunitat – aquest és l’objectiu per a la resta de l’any»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments