WRC: M-Sport desvetllarà els seus pilots per al 2020 l’11 de gener

M-Sport ha pres la decisió de no presentar a nivell oficial la seva alineació per al Campionat Mundial de Ral·lis 2020 fins a l’11 de gener – és a dir, fins la presentació oficial a l’Autosport Worldwide a Birmingham. L’esdeveniment, que finalment no comptarà amb la presència oficial dels equips del WRC com estava previst, serà el lloc de presentació de la formació Malcolm Wilson.


L’empresa organitzadora del acte d’Autosport, l’AIS, va anunciar que no comptaria amb presència oficial del WRC, al contrari del que estava previst i com s’havia fet en anys recents. Aquesta any l’acte se celebra la primera quinzena de gener, coincideix també amb el Saló Internacional de Tòquio, el que en el seu moment ja va fer descartar la presència de l’equip oficial Toyota.


Després del progrés mostrat en els últims anys, s’espera que Suninen segueixi en l’estructura de M-Sport. Pel que fa a Lappi, procedent de Citroën Racing, és de les opcions més plausibles per ocupar el buit que va deixar Elfyn Evans a l’anar-se’n a Toyota, formant així un binomi 100% finlandès.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments