WRC: Jan Solans i Mauro Barreiro de test amb l’equip M-Sport

El pilot català, i actual campió del món Júnior WRC, va ser convidat per M-Sport per a realitzar dues jornades de test al nord de Finlàndia per a posar a punt el cotxe sobre neu.

L’equip M-Sport, propietat de Malcom Wilson, ha escollit el jove pilot català per realitzar un primer test com a pilot oficial amb l’equip M-Sport. En aquestes proves Jan i Mauro van poder aprendre molts més sobre una superfície on no estan tan familiaritzats.

Les proves es van realitzar en trams molt semblants als del Ral·li de Suècia i , evidentment, amb unes temperatures molt baixes. En total es van completar uns 200 km de test al volant del Fiesta R5 MkII, el vehicle amb el qual competirà la pròxima temporada com a premi pel seu títol en el JWRC.

Aquesta experiència per a Jan i Mauro ha estat única ja que és la primera vegada que la parella han treballat colze amb colze amb l’equip oficial, encara que ja van debutar oficialment durant el RallyRACC Catalunya d’aquesta mateixa temporada.

A més, aquest test no ha estat a l’atzar, l’equip M-Sport confia molt amb el pilot català, veurem com pot tancar el pressupost per la temporada que ve però la cosa fa molt bona pinta. Estarem atents!

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments