DAKAR: Andrea Mayer no podrà copilotar a Peterhansel al Dakar 2020

Stéphane Peterhansel tenia previst intentar guanyar el seu catorzè Dakar el pròxim gener juntament la seva dona, Andrea Mayer, com a copilot. No obstant això, un problema de salut a última hora del alemanya ha provocat que finalment sigui Paulo Fiuza qui l’acompanyi.

El copilot portuguès, que va debutar 2007 en la prova, va competir al costat de l’argentí Orlando Terranova a 2013 i 2014 i Stéphane Schott a 2017, sempre dins de l’òrbita de MINI X-Raid.

Ja l’any passat, en els entrenaments previs a Dakar 2019, Mayer va patir vertígens i finalment no va poder estar a la dreta de Stéphane, encara que finalment sí va competir en un SSV per adaptar-se i al costat de Annett Fischer.

L’esposa de Monsieur Dakar ja va haver de cancel·lar la seva participació en el passat Ral·li de Riad al novembre, després que en una revisió interna el metge de l’equip no li donés l’autorització per a l’esdeveniment.

Sven Quandt , CEO de X-Raid BMW

«Ho hem intentat fins a l’últim moment i hem esperat fins gairebé l’últim minut, però desafortunadament Andrea no podrà competir al Dakar 2020. Stéphane i ella van realitzar una gran temporada i podrien haver estat entre els primers a Aràbia Saudita, però la salut és el primer».

«Estem segurs que Paulo farà un molt bon treball. Stéphane i ell es van compenetrar bé al Ral·li de Riad «.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments