ERC: Radström del JWRC al ERC3 Junior al 2020

En una entrevista en l’emissora Ral·li Stay, Dennis Rådström va revelar que disputarà el ERC3 Júnior amb un dels Ford Fiesta R2T de l’estructura txeca de Orsák Ral·li Sport. Això si, el nòrdic disputarà el Ral·li de Suècia.

Rådström arriba a l’ERC després de tres temporades al Junior WRC, on no ha pogut guanyar, aconseguint un subcampionat en 2018 i el tercer lloc aquesta temporada.

Ha estat una temporada dura, però al final totes les peces del trencaclosques han encaixat i aconseguirem una inversió realment bona pel 2020 que està totalment en línia amb el que volem fer. El que és especialment divertit per aquest projecte és que ara serem els líders de l’equip on ficarem en rellevància el desenvolupament del cotxe i la configuració juntament amb mecànics i enginyers.

Serà divertit amb noves proves. Hem guanyat una bona experiència al Mundial on hem demostrat que podem guanyar en totes les superfícies. Però serà divertit córrer en proves més exòtiques com a les Açores i les Illes Canàries.


Sobre el paper, el duet Rådström-Johansson serà un dels candidats a guanyar la categoria ja que molts dels seus rivals ja han fet un salt endavant.

Correrem el Ral·li de Suècia juntament amb l’Orsák Rally Sport en un Ford Fiesta R2T de M-Sport com a primera cursa junts. Ens sembla segur fer-ho en una prova a la qual ens sentim còmodes i amb bones kilòmetres amb el cotxe abans que comenci la nostra temporada de carreres. Però, per descomptat, donarem tot el que tenim per preparar i guanyar cada prova, i a més, aconseguir més experiència per al futur.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments