Renault Mégane 2020: el nou compacte podria estrenar a la primavera

Una de les renovacions més esperades des de fa temps és la de el Renault Mégane . Segons totes les últimes informacions diuen que a inicis de març al Saló de Ginebra hauria de presentar.

Amb les novetats del VW Golf 8, el nou Seat León i l’Opel Astra , el compacte francès havia d’actualitzar-se.

De moment, ja han pogut capturar a mitjans internacionals com Carscoops a les primeres unitats ja rodant per Suècia en última fase de proves.

El Renault Mégane 2020

Estèticament, i al tractar-se simplement d’una actualització, no hi haurà grans novetats . La graella, els para-xocs, les òptiques, les llantes o algun nou color compondran la revisió en termes d’imatge. Per dins, òbviament Renault aprofitarà per actualitzar el programari  de tots els seus sistemes, incloure més equipament, algun nou assistent de conducció i, potser, també un nou sistema d’informació i entreteniment .

Renault Mégane 2020: el nuevo compacto podría estrenarse en primavera

Nou motor de gasolina 1.3 TCE desenvolupat per l’Aliança Renault / Nissan al costat de Mercedes

No obstant això, la major novetat que s’espera d’el Renault Mégane 2020 és l’arribada a la seva oferta de la primera versió híbrida endollable . La marca ja va anunciar que el compacte, així com el Captur, comptaria amb variants d’aquest tipus, i fins i tot sembla confirmada la seva denominació de e-Tech Lope in. Les primeres informacions asseguren que disposarà d’una autonomia elèctrica d’uns 48 quilòmetres , que comptarà també amb un motor turbo de gasolina i una bateria de prou capacitat. Per descomptat, comptarà amb la Etiqueta Zero Emissions.

Al costat d’aquesta versió, i com ja promet també el nou Renault Clio, és possible que el Mégane 2020 també ofereixi en la seva gamma una versió híbrida convencional . En aquest cas, comptaria amb el motor 1.6 de gasolina , canvi automàtic de doble embragatge de 7 velocitats i una petita bateria de ions de liti de 1,2 kWh de capacitat.

Al costat d’aquestes noves variants, el Renault Mégane 2020 hauria d’oferir també en gasolina una completa gamma, amb el nou motor 1.3 TCE desenvolupat al costat de Mercedes com a nucli de l’oferta i amb versions de 115, 140 i 160 CV de potència. Per la seva banda, a dièsel no haurien de faltar tampoc els renovats 1.5 dCi i el nou 1.7 Blue dCi de 150 CV . Molt aviat, coneixerem la gamma al complet.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments