WRC: Els tests d’hivern de Toyota a Suècia

Toyota Gazoo Racing es va alegrar de veure que l’hivern finalment va arribar just a temps per a un test previ al Ral·li de Suècia

L’equip de Puuppola va començar la setmana passada els seus preparatius per a la segona prova del Campionat de Món de Ral·lis, amb els tres pilots de la fàbrica realitzant un test amb el Yaris al centre de proves permanent de la marca a Finlàndia.

Sébastien Ogier, Elfyn Evans i Kalle Rovanperä van pilotar el Toyota per primera vegada als Alps francesos a principis de desembre, però el test de Suècia els va oferir un primer cop d’ull a el cotxe amb una configuració per a trams més ràpids.

Evans va comentar: «Va ser realment útil per a veure les sensacions del cotxe en aquestes condicions. I aquestes eren bones. Òbviament, la configuració del cotxe de terra, així que no ens va a donar massa informació sobre el que necessitaríem si nevés a Montecarlo «.

«Va ser molt divertit pilotar el cotxe a la neu i genial estar provant amb l’equip de nou».

Una font de l’equip va admetre que el clima havia estat desfavorable:

«Fins fa un parell de setmanes, havíem tingut molta pluja i un clima realment desfavorable. Però fa una setmana més o menys va començar a nevar per primera vegada. Estava una mica humit i no s’assemblava a les condicions de Suècia, però després va anar bé.

«A causa de la pluja, tenim una capa de gel molt bona i molta neu ara, en certa manera les condicions eren realment massa perfectes per Suècia».

Toyota voldrà una tercera victòria en quatre anys després que guanyessin Jari-Matti Latvala a 2017 i el primer èxit d’Ott Tänak a la neu la temporada passada.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments