WRC: Paraguai vol un lloc al calendari

En un comunicat oficial emès el dilluns, el President de la República de Paraguai, Mario Abdo Benítez, va expressar el seu suport al «Touring i Automòbil Club Paraguaià» per a enfortir la candidatura de Paraguai al Campionat Mundial de Ral·lis.

Per als dirigents del Touring i Automòbil Club Paraguaià, ser seu d’una ronda del WRC ha estat un gran somni per a l’esport del motor paraguaià durant molts anys.

Aquesta organització afirma que Paraguai té les condicions adequades per a assumir aquest desafiament amb un gran sector automobilístic, al que se suma el gran interès de tots els que formen part del campionat nacional de ral·li i del públic en general.

Durant aquesta reunió de validació del suport del govern, el cap d’Estat va ser envoltat per tres membres influents de l’organització paraguaiana: Sr. Hugo Mersán Galli, President del Touring i Automòbil Club Paraguaià; Edgar Molas, President de la Comissió d’Esports, i Luis Weiler, membre de la Comissió d’Esports.

El campionat paraguaià és lògicament poc conegut pels afeccionats europeus, però el seu nivell és bastant comparable al de l’Argentina, amb uns 50 cotxes en curses 100% de terra.

En 2017, Parguay havia experimentat un gran esdeveniment en l’esport del motor amb la celebració del Dakar per primera vegada. Aquest esdeveniment havia començat fins i tot des d’Asunción, capital de Paraguai.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments