WRC: Primers inscrits per al Ral·li de Monte-Carlo 2020

Els primers detalls de les inscripcions rebudes per al Ral·li de Monte-Carlo ja són coneguts, segons informació difosa pels organitzadors, que asseguren que s’ha assolit el límit màxim permès de 80 equips, incloent-hi tres inscrits de Hyundai, quatre de Toyota i tres (encara no especificats) de M-Sport.

Hyundai ha nomenat Tänak (estranyament assignant el número 8, no el número 1 reservat al campió del món), Neuville i Loeb. Per la seva banda Toyota té a Ogier, Evans, Rovanpera i Katsuta.

M-Sport només anunciarà els seus pilots a “principis de gener”. No s’han donat a conèixer detalls sobre els noms oficials dels equips del WRC. Només s’han rebut dues inscripcions per al WRC2 (antic WRC2 Pro), Ostberg a Citroën i Veiby a Hyundai, els equips han de córrer amb almenys un cotxe en vuit esdeveniments del WRC, inclòs un esdeveniment fora d’Europa. La llista definitiva es publicarà el 13 de gener.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments