CATALÀ: El Ral·li Lloret de Mar ja té itinerari definit

El Rally Lloret de Mar, que es disputarà els dies 7 i 8 de febrer de 2020, ja té itinerari definit. La prova que organitza V-Line Org. recupera el llegat de curses de Lloret amb una prova que es disputarà al llarg de dues jornades formades per trams mítics que sumaran un total de 145,04 km contra el cronometre.

Totes dues etapes, molt exigents i tècniques amb la finalitat de recuperar l’essència del ral·li de Lloret de Mar, 26 anys després de la seva última edició, tindran el punt de sortida el divendres 7 de febrer, dia en el qual també es realitzaran les verificacions tècniques i administratives així com el shakedown. Els cotxes baixaran del podi de sortida instal·lat en el Passeig Marítim de Lloret de Mar a les 17 hores per realitzar la primera especial a les 17h40, obrint la cursa el tram Tossa-Sant Grau, al qual seguiran Coll de Ravell i Collsaplana, un bucle amb tres especials que els participants repetiran en dues ocasions.

L’etapa del dissabte 8 començarà a les 12h15 i també estarà formada per tres trams a doble passada: Santa Pellaia, La Ganga i Canyet, aquesta última la cronometrada més llarga de tota la prova amb la que es pretén configurar un ral·li obert fins al final. Amb l’últim pas pel podi del Passeig Marítim de Lloret conclourà el ral·li, i el lliurament de trofeus es durà a terme a les 19h15 al mateix podi, atorgant-se trofeus a la classificació escratx, de classes i d’escuderies. Malgrat començar pràcticament des de zero a causa del gran nombre d’anys des que es va celebrar l’última edició, la que serà la 7a del Rally Lloret de Mar es conforma com a molt interessant per a un ventall molt gran de pilots, ja que serà puntuable per a diversos campionats.

Velocitat, Regularitat i Legend en la mateixa cursa

Aquest 7è Rally Lloret de Mar acollirà en una mateixa cursa les modalitats de velocitat per a cotxes clàssics i moderns i de regularitat per a clàssics, així com també Legend i exhibició, una característica que fa preveure una xifra d’inscrits significativa. El període d’inscripció es tancarà el 31 de gener, publicant-se la llista de participants el 3 de febrer. Aquest ral·li no només serà la prova que suposarà l’obertura de la temporada 2020 de l’organitzador, V-Line Org., sinó que també obrirà el Campionat de Catalunya de les especialitats de Velocitat i Regularitat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments