RAID: Les Comes 4×4 Festival 2020 obre inscripcions

L’organització d’un dels més gran esdeveniments de tot terrenys a nivell Europeu, Les Comes 4×4 Festival, han obert inscripcions per a l’edició de 2020 que es celebrarà els dies 13, 14 i 15 de març.

Així doncs, si tens un vehicle 4×4 o un SUV, pots inscriure’t ja a Les Comes 4×4 Festival com a participant i gaudir de 70km de pistes off-road classificades per colors segons el seu nivell de dificultat.

Com si es tractés d’una estació d’esquí, l’organització et lliurarà un mapa de pistes a l’arribar a Les Comes i podràs moure’t lliurement per totes elles amb el teu vehicle.

Els organitzadors avisen:

IMPORTANT: NOMÉS PODEN ACCEDIR A LES PISTES VEHICLES MATRICULATS, QUE DISPOSEN DE PERMÍS DE CIRCULACIÓ I ASSEGURANÇA VIGENT (NOMÉS VEHICLES QUE PUGUIN CIRCULAR LEGALMENT PER LA VIA PÚBLICA).

ELS PROTOTIPS I VEHICLES NO MATRICULATS, HAURAN CONTACTAR AMB L’ORGANITZACIÓ: info@lescomes4x4festival.com NOMÉS PODRAN PARTICIPAR EN LES EXHIBICIONS, PERÒ EN CAP CAS PODRAN CIRCULAR PER LES PISTES.

EL 27, 28 I 29 DE MARÇ, ES CELEBRARÀ “LES COMES 4X4 EXTREME”, UNA PROVA PUNTUABLE PER AL CAMPIONAT 4X4 IBERIAN KING. TOTA LA INFORMACIÓ: WWW.4X4IBERIANKING.COM

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments