WRC: Bulacia amb Citroën al WRC3 2020

El novell pilot de 19 anys se sumarà al nou Campionat FIA WRC3, conduint un Citroën C3 R5, amb el suport de la marca dels dos chevrons i la gestió tècnica del ‘Tagai Racing Technology’, amb base en Hongria.

Aquesta nova incursió mundialista -la tercera des que va començar a Mèxic 2018-, contempla un programa de 7 proves, que el portarà novament per terres asteques del 12 al 15 de març, continuant amb l’Argentina (Abril 23-26) ; Portugal (Maig 21-24) ; Itàlia (Juny 4-7) ; Kenya (Juliol 16-19) o bé Finlàndia (Agost 6-9) ; Turquia (Setembre 24-27) i Gal·les – Regne Unit (Novembre 29-01).

El mundial WRC3 va ser homologat amb les últimes regulacions publicades per la Federació Internacional de l’Automòbil al desembre, amb l’objectiu d’encoratjar a pilots i estructures de gestió privada.

L’actual WRC2, englobarà principalment a pilots que competeixin sota l’òrbita d’equips constructors, en un certamen que atorgarà punts tant per al pilot com per a l’equip:

“Per a nosaltres serà un doble debut, ja que conduirem per primera vegada un Citroën i dins del WRC3. Vaig poder fer alguns quilòmetres amb el C3 quan es va llançar a la fi del 2018 i em va deixar molt bones sensacions. Mads Østberg i Citroën Motorsport van treballar molt la temporada passada portant-lo a un nivell d’excel·lència, per la qual cosa estem molt esperançats sobre la seva evolució.”

“El pròxim 15 de gener estaré a Budapest integrant-me a l’equip per a ultimar detalls, abans de sortir rumb a Mèxic. A principis de febrer tindrem 100 quilòmetres de test, amb la idea d’aconseguir el nostre ‘set-up’ base i d’aquesta manera arribar amb bons reglatges, per a les proves comunitàries ja en territori mexicà”

A més, Bulacia assistirà al prestigiós Centre d’Entrenament ‘321 PERFORM’ -amb seu a França-, on es van formar pilots de la talla de Sébastien Ogier ; Stéphane Peterhansel, Craig Breen i José María ‘Pechito’ López, potenciant habilitats com a pilot amb aspectes psicològics i físics, que l’alta competició exigeix.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments