F1: Ricciardo: «No em veig com el novè millor de la graella»

Daniel Ricciardo va acabar la seva primera temporada a Renault en el novè lloc, cosa que ha de considerar una decepció. Tot i això, l’australià no és veu com el novè millor.

Ricciardo va afirmar que la posició en què va acabar la temporada 2019 no reflecteix el seu potencial. Tot i que està relativament satisfet amb el que va fer en aquell moment, Ricciardo en vol més:

«No em veig com el novè millor pilot de la graella. No hi penso gaire perquè crec que sóc millor. Vull ser novè en els pròxims anys? No. No m’agrada veure’m a la novena posició. »

«Si Nico [Hulkenberg] tingués 54 punts, estaria molt decebut. Si Nico tingués 5 punts, seria com una temporada increïble. Sé que tinc més punts que Nico [54 contra 37 del alemny], així que suposo que no em puc decebre .

He hagut d’adaptar-me més que, per exemple, Charles [Leclerc]. Adaptar-se a un cotxe amb més adherència sol ser més fàcil. És més fàcil d’aconseguir que venir de Red Bull aquí. La forma en què em vaig adaptar em va fer molt feliç, però en algunes curses no vaig estar content amb mi mateix perquè esperava més, però evolucionem bé.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments