WRC: Fourmaux amb M-Sport Ford al WRC2 2020

El talent francès Adrien Fourmaux s’unirà a M-Sport Ford aquest any, agafant el volant del Ford Fiesta R5 MkII per fer front a una dura temporada en el WRC 2.

Igual que Evans i Greensmith abans que ell, Fourmaux és un exemple perfecte de la «Escala de l’Oportunitat» de Ford, i la seva carrera també posa en relleu els estrets vincles entre M-Sport i la FFSA (Federació Francesa de l’Automòbil), tots dos defensors dels joves talents.

Després de guanyar el campionat Rallye Jeunes en la seva França natal, va progressar al volant del Ford Fiesta R2T com a part del Campionat Júnior de França, acabant tercer en el seu any de debut abans d’aconseguir el títol amb cinc victòries en 2018.

En el seu camí cap al mundial al 2019, el jove de 24 anys va disputar tres ral·lis amb el Fiesta R2T, però les seves actuacions més destacades es van produir en afrontar cinc esdeveniments del WRC 2 al volant del Ford Fiesta R5, assegurant-se el segon lloc en el seu debut en el ral·li de Monte-Carlo i el tercer en el ral·li de Gal·les, a Gran Bretanya.

Cridant l’atenció de molts al voltant del parc de servei, Fourmaux està ara llest per a continuar el seu desenvolupament i M-Sport Ford està disposat a fomentar el talent i el potencial d’un altre jove ambiciós.

Associat amb el copilot belga Renaud Jamoul, el francès començarà la seva temporada en l’obertura de la temporada a Monte-Carlo; i els detalls d’un segon M-Sport Ford Fiesta R5 MkII es revelaran en el Autosport International Show de la setmana vinent a Birmingham, al Regne Unit.

El Director General, Malcolm Wilson:

«Hem estat treballant estretament amb la FFSA durant els últims tres anys, i el progrés de Adrien realment encarna aquesta col·laboració. Des que va guanyar el Rallye Jeunes ha progressat ràpidament – gairebé exclusivament amb el Festa – i és genial veure-li totalment integrat en l’equip aquest any. Aquesta és només la seva segona temporada a aquest nivell, però espero plenament que continuï impressionant».

El director de l’equip, Richard Millener:

«No he treballat amb Adrien abans, però he seguit el seu progrés i no hi ha dubte de la seva velocitat i potencial al volant. Aquesta serà una temporada important per a ell, amb molt a aprendre, però estic desitjant treballar amb ell i crec que podríem veure-li desafiant per a aconseguir els millors resultats en diversos ral·lis. Està llest per a deixar la seva petjada i pensem donar-li tot el necessari per a això».

Adrien Fourmaux:

«Estic molt orgullós de representar a M-Sport Ford en el campionat WRC 2 aquest any, especialment perquè arriba just tres anys després de la meva victòria en el Rallye Jeunes i el meu primer ral·li. En els últims 25 anys, molts pilots francesos han començat les seves carreres amb les oportunitats que la FFSA ha creat amb el Rallye Jeunes, i m’ha donat l’oportunitat de descobrir aquest fantàstic esport.

«Ara col·laboraré amb M-Sport Ford, un equip conegut pel seu suport i desenvolupament de joves pilots. Tinc moltes ganes de triomfar, tant per a mi com per a patrocinadors com Michelin i Yacco, que m’han ajudat i donat suport des del principi. Aquest any competiré en molts ral·lis que ja conec – i espero que aquest coneixement m’ajudi a obtenir els millors resultats».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments