CIRCUITS: Albert Costa, pilot oficial de Lamborghini en el GT World

El català Albert Costa ha estat contractat com a pilot de fàbrica pel Lamborghini Squadra Corse després de guanyar el campionat internacional de GT Open l’any passat.

El català ha estat confirmat recentment juntament amb Giacomo Altoe com una de les alineacions per la temporada completa.

Altoe, de dinou anys, és el membre més jove de la llista de pilots de Lamborghini, i va rebre el suport de la fàbrica com a pilot júnior l’any passat després de guanyar la Final Mundial del Super Trofeu i el premi al «Millor Pilot Jove de Lamborghini» en 2018.

Altoe i Costa s’uneixen als pilots de la fàbrica Andrea Caldarelli, Marco Mapelli, Dennis Lind, Franck Perera i Giovanni Venturini.

A més de la temporada en la qual Altoe i Costa van guanyar el títol del GT Open, Caldarelli i Mapelli es van emportar els tres guardons dels pilots del GT World Challenge Europe l’any passat.

«Em complau donar la benvinguda a Giacomo i Albert a la família, ja que en les últimes temporades tots dos han demostrat talent, velocitat i l’actitud adequada», va comentar el cap del Lamborghini Squadra Corse Giorgio Sanna.

«A més, Giacomo és l’exemple perfecte de com els nostres programes de joves pilots ajuden a formar als futurs pilots i els ofereixen veritables oportunitats de carrera».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments