Citroën C5 Aircross Hybrid 2020: comença l’electrificació de la marca

Citroën es llança, definitivament, a l electrificació de la seva gamma . Així ho acaba d’anunciar el fabricant francès al presentar les seves novetats per al proper Saló de Brussel·les, que se celebrarà entre els dies 10 i 19 de gener. A la capital belga debutarà a més mundialment el nou Citroën C5 Aircross Hybrid.

El fabricant francès anuncia un nou programa de vehicles de baixes emisionesaccesibles per a tothom, que inclourà de moment amb fins 6 nous models electrificats en la gamma .

L’objectiu de Citroën és enriquir,  des d’aquest 2020, tota la seva gamma amb nous models 100% elèctrics i híbrids endollables , confirmant que, des d’ara, tots els seus nous cotxes llançats a l’mercat disposaran, al menys, amb una versió electrificada. El nou Citroën C5 Aircross Hybrid emergeix per tant com el primer abanderat d’aquesta estratègia, apuntant a més directament a cor de mercat: els SUV compactes, els més venuts.

Citroën C5 Aircross Hybrid 2020

Citroën C5 Aircross Hybrid 2020

Com és el Citroën C5 Aircross Hybrid?

Fabricat a França, a la planta de la marca a Rennes, el nou Citroën C5 Aircross Hybrid neix amb la combinació d’un motor de gasolina PureTech de 180 CV i d’un propulsor elèctric de 80 kW que, conjuntament, rendeixen 225 CV de potència i 320 Nm de parell motor. Associat a ells arriba una caixa de canvis automàtica i-EAT8 de 8 velocitats .

A més de bones prestacions, el Citroën C5 Aircross Hybrid obté d’aquest esquema una  autonomia 100% elèctrica de fins 50 quilòmetres, garantint un consum mitjà de 1,7 l / 100 km en cicle ja WLTP i unes emissions de CO2 de sol 39 g / km.

Preu

El seu preu oficial de moment amb descomptes s’anuncia a poc més de 40. 000 euros .

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments