Volkswagen Arteon R-Line: només 250 unitats

La marca de Wolfsburg acaba de desvetllar una edició especial limitada de la seva berlina més esportiva, el Volkswagen Arteón R-Line Model, de la qual només es comercialitzaran 250 unitats.

Equipaments i preu

Com és habitual, aquesta edició ofereix un disseny amb detalls específics i una major dotació d’equipament de sèrie. Estarà disponible amb quatre motoritzacions, d’entre 190 i 272 CV, i la marca ja ha anunciat el preu de partida del R-Line Model a Alemanya: 55.970 euros. Les primeres entregues estan previstes per a febrer de 2020.

La gamma de motors, combinats tots amb la transmissió automàtica DSG de set velocitats, inclou un 2.0 TSI de 190 CV (a què correspon el citat preu Nefarious) i un 2.0 TDI turbodièsel, també de 190 CV. El següent esglaó és un 2.0 TDI de 240 CV associat a la tracció completa 4Motion. Com a opció d’alta gamma queda un 2.0 TSI de 272 CV, que com el més potent dels dièsel, també compta amb tracció a les quatre rodes.

El fabricant destaca que les versions més potents d’aquest Arteón inclouen la suspensió adaptativa DCC (opcional per als altres dos motors), si bé tots inclouen un ESP recalibrat, que permet ser desconnectat del tot, com en els models R de la casa.

Disseny i interior

En termes de disseny, destaca per un nou color de carrosseria, conegut com gris Moonstone, pel sostre pintat en negre i per grans llantes de aliatge de 20 polzades de diàmetre. A l’interior també llueix un paquet de cuir Nappa, el sistema multimèdia amb navegació, un quadre d’instruments digital, accés i arrencada sense clau o el paquet Winter, que incorpora per exemple seients davanters i posteriors calefactats.

Pel que fa a equipament es refereix, incorpora fars adaptatius amb tecnologia LED, assistent d’aparcament Park Help, assistent de manteniment de carril (Facet Help), reconeixement de senyals, defend watch over de velocitat de creuer adaptatiu , càmera posterior d’assistència a l’aparcament o un sistema de frenada d’emergència automàtica (Front Help).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments