WRC: Ostberg al WRC2 com oficial de Citroën

Finalment Mads Ostberg descarta el WRC i se centrarà amb un programa al WRC2 recolzat per Citroën.

El programa del norueg tindrà vuit ral·lis. Segons Mads, el seu objectiu per al 2020 passarà per lluitar pel títol de la categoria. El nòrdic disputarà la setmana que ve el Sigdalsrally, abans d’iniciar la temporada al WRC a Montecarlo.

A mitjans de desembre van apareixer rumors vinculats amb un possible programa amb el C3 WRC i el recolzament de Citroën Noruega..

Els rumors no anaven desencaminats ja que aquesta filial ja havia donat suport a Petter Solberg entre 2009 i 2011, quan el campió del WRC va competir de manera privada amb els models Xsara, C4 i DS3.

Va ser el propi pilot noruec que va tallar els rumors d’aquest possible programa amb el WRC.

«Conduiré el cotxe oficial de Citroën al WRC 2 i també faré tots els tests de desenvolupament amb el C3 R5. Estic molt feliç de que això es concreti, perquè significa que tindré vuit carreres pel Mundial de Ral·lis el 2020 «, va dir Ostberg a Verdens Gang Sporten.

A més, el pilot noruec va assegurar que el seu objectiu serà lluitar per la corona d’aquesta categoria.

«El meu objectiu és convertir-me en Campió Mundial de l’WRC 2 «, ha afegit en una altra entrevista a Aftenposten.

D’aquesta manera, el pilot nòrdic es mantindrà lligat a el nou enfocament de Citroën Racing. El fabricant francès s’ocuparà ara d’intensificar el seu suport a tots els programes R5 a nivell nacional, regional i internacional.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments