L’INFAME DAKAR 2020 – ETAPA 6: Peterhansel guanya però Sainz és més líder

Stéphane Peterhansel (Mini Buggy #302) han guanyat la sisena etapa del Ral·li Dakar, passant primer en gairebé tots els WayPoints. El Mini #302 ha completat l’etapa en 4h27m17s.

Carlos Sainz i Lucas Cruz (Mini Buggy #305) han finalitzat en segon lloc. El duo espanyol es trobava 1m35s darrere dels seus col·legues del Mini al final de l’etapa. Sainz i Cruz encara han passat líders en el km 213, però no han pogut mantenir el ritme del seu company d’equip, perdent la primera posició en l’etapa.

Tercer lloc de l’etapa per a Nasser Al-Attiyah i Matthieu Baumel (Toyota #300), que han acabat a 3m22s darrere de Peterhansel i Fiúza. Yazeed Al Rajhi i Konstantin Zhiltsov (Toyota #309) han ocupat el quart lloc a uns sis minuts del guanyador.

En la general, Carlos Sainz i Lucas Cruz (Mini Buggy #305) segueixen al capdavant. Els de Mini han aconseguit augmentar el seu avantatge, que ara és de 7’46» per davant de Nasser Al-Attiyah i Matthieu Baumel (Toyota #300). Tercer lloc a la general per a Stéphane Peterhansel i Paulo Fiúza (Mini Buggy #302) que segueixen a uns 16 minuts de Sainz i Cruz.

Alonsoha superat per 1 minut i 41 segons a Bernhard Tingues Brinke i per gairebé tres minuts a Giniel De Villiers, dos dels quatre pilots que competeixen en l’equip Toyota Gazoo Racing. A igualtat de material i condicions, l’asturià ha deixat el seu segell en una etapa en la qual ‘Orly’ Terranova ha estat novè i el pilot local Yasir Seaidan ha completat el ‘top 10’. A les portes del mateix s’ha quedat un Nani Roma que ha acabat dotzè amb el Borgward després de cedir 25 minuts i 45 segons amb Peterhansel.

Demà etapa de descans.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments