WRC: Rovanperä trist per la sortida de Latvala

El nen prodigi del WRC, Kalle Rovanperä, espera que el seu compatriota Jari-Matti Latvala trobi la manera de tornar a competir regularment aquesta temporada.

Latvala va perdre el  seient del Toyota Yaris, però als seus 19 anys, Rovanperä, assegura que està trist al veure que Latvala, el pilot més experimentat del WRC, amb 208 participacions, es perdrà el començament de la temporada per primera vegada des de 2005.

Rovanperä:

«És una mica trist per a mi que Jari-Matti no vagi a estar tota la temporada.

«M’agrada molt com a pilot i com a persona. És un dels tipus més agradables que conec i és realment un bon pilot. És trist que no hagi tingut unes bones temporada els últims anys perquè és un dels més ràpids del WRC.

«Suposo que de vegades els ral·lis són així. Realment espero que pugui estar en alguns ral·lis en el futur. Sé que vol pilotar, així que seria genial si pogués fer que això passi. Li encanta aquest esport i quan parles amb ell, saps que és un veritable pilot de ral·lis «.

Després de perdre’s el Ral·li de Montecarlo (23 – 26 de gener), Latvala pilotarà un Yaris privat en la segona prova a Suècia i en la cita de casa a Finlàndia a l’agost.

«Puc confirmar aquests dos ral·lis«, va dir Latvala a finals de l’any passat. «Però estic treballant per aconseguir algun patrocini per afegir Sardenya, Portugal i el Ral·li GB també. El meu somni inclouria també a Nova Zelanda, però aquest és massa car».

Latvala encara té l’ull posat en un retorn a temps complet la propera temporada. «Tinc 34 anys ara i encara crec que tinc un altre parell d’anys bons«, assegura.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments