F1: Norris desvetlla la data de presentació del nou McLaren 2020

McLaren ha confirmat que el llançament del seu nou monoplaça, el MCL35, tindrà lloc el 13 de febrer.

Lando Norris ha anunciat «inadvertidament» la data durant una transmissió en viu a youtube per al canal de McLaren. No obstant això, McLaren ja ha publicat la data en la seva pàgina web i ha confirmat el 13 de febrer com a dia de presentació de la nova arma.

Ferrari presentarà el seu nou monoplaça l’11 de febrer, a través d’un streaming online. AlphaTauri té la seva presentació programada per al 14 de febrer sent, ara com ara, els únics equips que han confirmat la data de llançament.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments