WRC: Hyundai presenta els seus colors per al 2020 sense canvis

El campió del món Ott Tänak ha decidit no portar el número 1 en el seu Hyundai i 20 en el Campionat del Món de Ral·lis de la FIA d’aquesta temporada.

Com a campió de pilots, l’estonià tenia dret a portar el número 1 en el seu canvi de Toyota Gazoo Racing a Hyundai Motorsport. En el seu lloc, Tänak utilitzarà el número 8 que portava en el seu Yaris en el camí cap al títol de 2019.

L’equip Hyundai ha presentar aquest dilluns al matí les fotos de la decoració de l’equip per al 2020, en què només s’aprecien petits canvis en la combinació de colors pel que fa a la temporada passada.

En anys anteriors, el fabricant coreà va centrar els seus esforços a guanyar el títol de constructors, un objectiu que finalment van aconseguir la temporada passada. El director de l’equip, Andrea Adamo, va dir que l’objectiu per al 2020 serà lluitar per el de constructors com el de pilots.

«Vam tenir un 2019 extremadament exitós, però la pissarra s’esborra de nou mentre ens preparem per al 2020. Els nostres objectius per a la propera temporada són clars: lluitar per la victòria en cadascuna de les proves del calendari i lluitar pels títols dels pilots i de constructors.»

«Sabem que la competitivitat i rivalitat continuarà sent intensa, per la qual cosa hem d’assegurar que el nostre paquet tècnic sigui el més fort possible.»

Els pilots poden seleccionar el seu propi número personal per l’any que comença. Neuville i Sordo han triat el numero 11 i el numero 6, com el 2019. Loeb ha canviat de el #19 al #9 aquest any.

Neuville ha estat subcampió en la classificació de pilots durant les últimes quatre temporades i el belga està concentrat en batre el seu nou company d’equip Tänak per aconseguir el seu primer títol.

«No serà fàcil, per descomptat, ja que hi ha moltes tripulacions amb talent. No obstant això, hem demostrat que som ràpids, constants i resistents davant els reptes».

«Volem aprofitar a l’màxim els nostres anys d’experiència i recompensar el dur treball de tot l’equip Hyundai Motorsport amb un doble títol.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments