L’INFAME DAKAR 2020 ETAPA 9: Al-Attiyah té Sainz en el punt de mira

Des de motoresport.cat creiem indigne i infame que una prova amb l’esperit del Dakar es vegi tacada per la falta de drets humans i en especial en els drets cap a les dones que es viuran en els pròxims dies a l’Arabia Saudita.

Stéphane Peterhansel, navegat per Paulo Fiúza ha acabat primer per davant de Nasser Al-Attiyah.

El francès sempre ha estat a dalt de tot de la taula de temps, però sempre ha tingut la «companyia» d’Al-Attiyah, que mai ha deixat escapar al seu rival. La distància més llarga entre tots dos ha estat de 52 segons, la qual cosa demostra el bé que està progressant aquest duo. En tercer lloc es trobava Yasir Seaidan a poc menys de cinc minuts dels homes de davant, després d’una etapa en la qual hademostrat un ritme molt fort. Igual que en la tercera etapa, Yasir Seaidan ha acabatr l’especial amb un gran tercer lloc, 4’48 darrere de Stéphane Peterhansel.

Jakub Przygoński ha estat quart i Carlos Sainz ha tancat el top5, havent minimitzat les pèrdues, després d’haver caigut en la classificació a meitat de l’etapa.

En la general, només 24 segons entre Carlos Sainz i Nasser Al-Attiyah, amb Stéphane Peterhansel a 6’38 del líder de la general. Els pròxims dies, amb una altra etapa marató, seran decisius.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments