El SEAT León 2020 deixa veure el seu darrere, en vídeo i en una imatge

Oficialment el coneixerem el proper 28 de gener.

SEAT ha publicat una primera imatge com ‘teaser’ de la propera generació del SEAT León, que mostra la part posterior de el nou León FR. A la vista està que estrena, per exemple, un nou logotip per a la denominació de el model, a més de nous llums units visualment, a l’estil del Tarraco.

SEAT presentarà la quarta generació del model més important de la marca, el supervendes SEAT León , que durant els últims anys ha estat l’automòbil més adquirit d’el mercat espanyol, per damunt fins i tot del seu germà, el SEAT Ibiza .

Aquest nou SEAT León 2020 estrenarà tant un disseny exterior, que seguirà els passos del SEAT Tarraco pel que fa a trets principals, com un habitacle completament nou, a més d’una gamma de motors posada a el dia que permetrà oferir, per exemple, un Lleó híbrid endollable. En principi, seguirà estant basat en la mateixa plataforma, la MQB del Grup Volkswagen que també utilitzen els SUV de la casa.

La marca  acaba de mostrar un vídeo a manera d’avançament que ja ens deixa veure alguns detalls del cotxe, tot i que se centra sobretot en la il·luminació de el nou León, alguna cosa en el que el centre tècnic de Martorell ha treballat a consciència.

El model incorpora fars davanters amb tecnologia de tipus LED i il·luminació dinàmica, uns interessants pilots del darrere que queden units visualment per una franja lumínica (i, per tant, ocupen tota l’amplada de la part posterior) o intermitents posteriors dinàmics.

L’habitacle comptarà amb un quadre d’instruments digital, una nova i envoltant il·luminació ambient interior (també amb tecnologia de tipus LED) i una consola també redissenyada, que destaca sobretot pel nou aspecte de l’selector de el canvi DSG (en les versions que el equipin), molt més petit que abans, en línia amb l’interior dels nous Volkswagen Golf 2020 i Skoda Octavia . En qualsevol cas, abans fins i tot d’accedir a l’habitacle, el cotxe ens donarà la benvinguda amb un ‘Hola!’ projectat a terra.

Per conèixer el model a el complet caldrà esperar al seu debut oficial, que tindrà lloc el proper dia 28 de gener de 2020.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments